3 vrouwelijke degoes zoeken nieuw baasje

Op zoek naar degoes of naar een nieuw baasje voor je degoe(s)? Dan is dit de juiste plaats. Lees wel eerst de regels!

3 vrouwelijke degoes zoeken nieuw baasje

Berichtdoor jorn » di 19 dec, 2017 22:03

Hallo allemaal,

Vanwege een veranderde persoonlijke en financiële situatie moet ik de moeilijke keuze maken om mijn 3 degoes ergens anders onderdak te geven. Ik heb meerder huisdieren maar ik heb niet meer de financiële mogelijkheden om ze allemaal te onderhouden als zij in de toekomst bijvoorbeeld ziek zullen worden etc. Ik zal nooit een dier zorg weigeren als deze dit nodig heeft, dus om te voorkomen dat ik in deze situatie terecht kom moet ik deze keuze maken. Ook vanwege gezondheidsredenen heb ik minder tijd en energie om echt aandacht te geven.

Het zijn 3 vrouwelijke degoes, Fez(3 jaar),Woody(3 jaar) en Nola(2 jaar). Fez heeft een jaar geleden staar ontwikkeld in haar linker oog. Woody mist het topje van haar staart. Verder zijn zij naar mijn weten gezond en heb ik tot nu toe geen andere medische problemen ondervonden. Ze krijgen Beaphar Care + degoe voer, hooi, en verschillende gezonde groenten. Andijvie vinden ze erg lekker.

Ze zijn niet echt handtam maar Fez & Woody lopen graag over je heen. Fez vindt het ook fijn om 'gevlooid' te worden als ze in het terrarium zit. Ze laat zich zelf op haar buikje kroelen. Fez is ook een beetje de moeder van de groep. Woody is de avonturier en de hardloper van de drie, ze rent heel veel in het looprad. Nola is erg schuw en zal minder snel over je heen lopen.

Ik hoef niks voor de dames te krijgen, ik vind het belangrijker dat ze goed terecht komen. Mocht je zelf nog geen onderkomen hebben dan mag je het terrarium overnemen. Ik heb deze een half jaar gelden aangeschaft omdat hun vorige onderkomen niet meer voldeed. Hij is dus erg nieuw, en koste mij 115 euro bij https://www.123terrariumgigant.nl/a-28475556/glazen-verblijven/knaagdier-terrarium-80x40x80/. Hiervoor zou ik 75 euro willen hebben, je krijgt er dan wel voederbakjes, drinkflesjes en terrarium drinkhouders bij etc. Afmetingen: 80x40x80

Groetjes,

Jorn

Links met foto's:

https://mega.nz/#!jdBwEa5R!NEhixUR-L3_yAmfkS8WFgpGi3Xf7C8oGJzTI01WP_2U
https://mega.nz/#!2cYjTJ7L!fJikMUJJSipXk2qy_5xJFuYkYCzM-tGbZIIt9vPiUho
https://mega.nz/#!fcYQlYCZ!He5V8qxEZlk753OoyxEhyuwgLqir50OR1DswSc1ION8
https://mega.nz/#!WV4kWDYQ!Cd3F2q2eBZ5TgIQYyi43Y_5QZXgWk15LDXUMBg3oLVs
https://mega.nz/#!WBgx3YoL!VQ1SSye_cUoLumS6JCBU9f7bPzi-ikQq1BvKUJ_ZlXU
jorn
.:Snuffelaar:.
.:Snuffelaar:.
 
Berichten: 1
Geregistreerd: di 19 dec, 2017 21:29

Keer terug naar Degoe(s) aangeboden/gezocht

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron